Mogelijkheden

Vanzelfsprekend heeft VetsWare alle mogelijkheden die nodig zijn voor het bijhouden van klant en diergegevens. Maar daar kiest u VetsWare niet voor. Dat zou zelfs nog binnen Outlook of Word kunnen. VetsWare voegt hier echter veel handige mogelijkheden aan toe die samen heel veel tijd besparen.

Voorbeelden

  • Bij het maken van een afspraak wordt de anamnese al direct in een consult kaart opgeslagen. De arts kan dit teruglezen voordat de klant binnen geroepen wordt. De arts weet hierdoor direct waar het over gaat wat veel vertrouwen wekt bij de eigenaar. Simpel en doeltreffend.
  • Zodra een bloedonderzoek gedaan is wordt er automatisch een taak aangemaakt om na een paar dagen te controleren of de uitslag al binnen is. Als dat niet zo is kan de reden onderzocht worden en de klant daarover ge├»nformeerd worden. Dit staat een stuk professioneler dan wanneer de klant na een week belt om te vragen waar de uitslag blijft. Herkenbaar?
  • Bij het geven van een vaccinatie is het meestal de bedoeling dat dat voortaan periodiek gebeurt. VetsWare maakt het mogelijk om dit automatisch in te vullen waardoor de eigenaar voortaan van zelf opgeroepen wordt. Eventueel via een e-mail bericht.