Waarom VetsWare?

Of u een praktijk heeft met één dierenarts of een grote kliniek met vele dierenartsen en meerdere vestigingen, in alle gevallen wilt u vat hebben op alles wat er in de praktijk gebeurt. Zowel op diergeneeskundig gebied als op management gebied. In die combinatie is VetsWare geoptimaliseert, VetsWare is ontwikkeld met de manager steeds in gedachten. Waar ligt de manager wakker van? De integratie tussen management rapportage en de veterinaire adminstratie is daardoor naadloos en vaak volledig onzichtbaar geautomatiseerd.

Tariefstelling

Naast dat de software zeer uitgebreid is en geschikt voor iedere praktijk is ook de tariefstelling daarop aangepast. De kosten voor het gebruik van VetsWare groeien mee met uw praktijk waardoor het altijd een relatief kleine kostenpost blijft. Zeker voor beginnende praktijken kan dit een geruststelling zijn.

Internet gebaseerd

Doordat de software volledig met uw internet browser bediend wordt, kan de investeringen tot een minimum beperkt blijven. U heeft geen dure server nodig maar slechts een internet verbinding en een eenvoudige pc voor iedere werkplek. En u kunt zonder kunstgrepen direct vanuit de hele wereld bij uw gegevens, zelfs vanaf uw telefoon.