Over ons

VetsWare is een jong bedrijf dat sinds 2011 software voor de dierenartspraktijk aanbiedt. Aan deze introductie is een periode van 5 jaar intensieve ontwikkeling vooraf gegaan. Waaronder een langdurige testperiode in een grote kliniek met meerdere vestigingen. Onze software is geschikt voor praktijken van klein tot zeer groot. Speciaal voor de zeer grote praktijken zijn er een aantal aantrekkelijke management functies beschikbaar.

Milo van der Zee

Milo is vanaf zijn jonge jaren, hele jonge jaren zeer geinteresseerd in alles wat met techniek te maken heeft. Reeds op 5 jarige leeftijd was hij in de weer met gloeilampen en stroomdraad.

Later is dat overgegaan in electronica en zodra ze bestonden ook computers. Niet alleen spelletjes maar er was direct veel interesse in het programmeren van eigen software.

Het programmeren is een periode zo enthousiast omarmt dat Milo beweerde dat zijn moedertaal de programmeertaal 'c' was. Later is dat weer gewoon Nederlands geworden.

Na een aantal omzwervingen in de netwerk infrastructuren en andere programmeertalen is Java vanaf 2006 'de' taal. VetsWare is geschreven in Java.

Thijs Kaper

Net als Milo is Thijs techneut in hart en nieren. Al vroeg begonnen met zelfstudie op verschillende homecomputers, en daarna een opleiding informatica gedaan. Vanaf 1995 een professionele carriere in de IT als software ontwikkelaar. Ervaren in het oplossen van complexe problemen, en het zo veel mogelijk meedenken met de applicatie gebruikers.

Begonnen in 2006 met de bouw van VetsWare om een stuk innovatieve dienstverlening aan dierenarts-praktijken te kunnen gaan leveren.